Oferta

Drób

KURCZAK

    • MOM z kurczaka
    • Baader z kurczaka
    • Skórki z kurczaka
    • Trimmingi z kurczaka
    • Korpus z kurczaka
    • Cały kurczak
    • Elementy z kurczaka:

– ćwiartka z kurczaka
– skrzydełka z kurczaka
– szyje z kurczaka
– filet z kurczaka
– udo z kurczaka
– podudzie z kurczaka
– kupry z kurczaka

    • Podroby z kurczaka:

– serca z kurczaka
– żołądki z kurczaka
– wątroba z kurczaka

INDYK

    • MOM z indyka
    • Baader z indyka
    • Skórki z indyka
    • Trimmingi z indyka
    • Elementy z indyka:

– filet z indyka
– udziec z indyka
– podudzie z indyka
– szyje z indyka
– kupry z indyka

    • Podroby z indyka:

– serca z indyka
– wątroba z indyka
– żołądki z indyka

Wieprzowina

    • Półtusze
    • Trimmingi wieprzowe
    • MOM wieprzowy
    • Tłuszcze:

– twardy
– miękki
– słonina

    • Elementy:

– szynka
– łopatka
– schab
– boczek
– karkówka
– żebra wieprzowe

    • Podroby:

– ozory
– ogony
– wątroba
– serca
– przełyk
– przepona
– nerki
– płuca

  • Nogi wieprzowe

Wołowina

    • Ćwierci wołowe
    • Trimmingi wołowe
    • Mięso mielone
    • Elementy wołowe:

– łopatka
– kark
– rozbratel
– rostbef
– skrzydło
– krzyżowa
– polędwice
– zrazowa górna
– zrazowa dolna
– pręga wołowa

    • Podroby wołowe:

– serca
– wątroba
– płuca
– nerki
– ogony
– ozory